Töm listan
gigant-egenproduktion-morgondagensarbetsplats_1100x600

Vår produktion

Välkommen till Gigant produktion

”Morgondagens industriarbetsplats” skapar vi i vår produktion. På plats i Västervik produceras buller och avskärmningslösningar samt höj -och sänkbara arbetsstationer. Våra erfarna konstruktörer utgår alltid från dina önskemål och förutsättningar för att sedan jobba fram den lösning som bäst passar dina behov. Fokus ligger på att förbättra och höja produktiviteten samtidigt som arbetsmiljön blir bättre och stress samt arbetsskador minskar.

 

Bullerdämpning och avskärmning

I vår produktion tillverkas både standard och speciallösningar. Olika arbetsplatser kräver olika lösningar därför skräddarsyr vi svets, buller och avskärmningsdraperier samt specialbygger arbetsplatsväggar och maskininbyggnad. Kombinationen av vår expertis, erfarenhet och produkter av högsta kvalitet ger dig det bästa resultatet. 

 

Höj och sänkbara arbetsplatser

Vi utvecklar och producerar höj- och sänkbara bord samt pelare. För att konstruera den ultimata arbetsplatsen är det viktigt för oss att veta vad den ska användas till och vilka krav har ni. Ska den vara fristående eller ingå i ett större arbetsflöde. För att klara de stora påfrestningar som dagens industri kräver hållfasthetsberäknar naturligtvis alltid våra pelare.

 

 

gigant-egenproduktion-morgondagensarbetsplats_300x200gigant-egenproduktion-morgondagensarbetsplats_300x480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vår referens i Köping

 

 

Produkter