Töm listan
toppbild Arbetsplatsutrustning

Arbetsplatsutrustning

Allt för en effektiv och ergonomisk arbetsplats

Om du planerar för en ny eller förbättrad arbetsplats kommer vi kunna hjälpa dig att hitta rätt lösning. Med över tjugo års erfarenhet som samarbetspartner till industrin i Norden för effektivare arbetsplatser och ett högkvalitativt sortiment har vi både resurserna och kompetensen. Ett bra exempel på vad vi kan tillföra är Gigant 3D; ett rit- och offertverktyg där vi tar fram olika alternativ i form av 3D-skisser på den nya arbetsplatsen. Dessa kan du sedan studera i lugn och ro och involvera de kolleger som krävs för att kunna ta rätt beslut.

Vi har även det som krävs för en bra ljudmiljö (både produkter, projektering och installation). Från enklare avskärmningar till kompletta inbyggnader och akustiklösningar. Med en bra bullerdämpning är du pigg i huvudet  när du kommer hem – också.

  • Mer information om våra lösningar för en bättre ljudmiljö. Avskärmningar, inbyggnader och akustiklösningar, las-mer-har-gigant_80x40

En viktig del i vårt erbjudande är att vi har egen konstruktion och design av stora delar av vårt kärnsortiment. Ofta är det tack vare detta som vi på ett kostnadseffektivt sätt kan anpassa vår lösning till just din situation.

Det här kundfokuserade erbjudandet, som utgår från din situation är vi ensamma om i Norden och har visat sig framgångsrikt för att förbättra industriarbetsplatser runt om i Norden.

Vi har arbetsplatsutrustning för både lager, industri och verkstad. Med smart förvaring, ergonomiska arbetsmöbler och smidiga interna transporter ökar produktiviteten. Vi på Gigant har ett komplett utbud med arbetsbord, klädskåp, verkstadsskåp, hyllställ, gaffelvagnar – och allt annat som behövs för att få en ergonomisk och effektiv arbetsplats. Rätt sak, på rätt plats helt enkelt.

 

Planerar du bygga om eller bygga nytt? Kontakta våra specialister så hjälper de dig hitta lösningen som ger dig en produktivare arbetsplats.
klicka-har-gigant_80x40

 

Beställ våra kataloger!    klicka-har-gigant_80x40


Relaterat material

Produkter